Bu Blogda Ara

11 Ocak 2016 Pazartesi

Havuç , Kabak sote




Kabak ve Havuctan kolay ve guzel bir lezzet 
ister tavuk yemegi, ister pilav, ister makarna sunumunda kullanin

Malzemeleri  :
(1 servislik)

1 adet kabak
1 adet havuç
1 küçük diş sarımsak
2 kaşık zeytinyağı
1 çay kaşığı köri
Değirmendere çekilmiş karabiber
Tuz

Yapılışı

Havucun ve kabağın kabuklarini soyun Sebze soyacagi ile fotoğraftaki gibi tamamını soyar gibi yaprak yaprak hazırlayın.
Tavaya zeytinyağını koyun
Kabaklari koyup bir iki çevirin
Havuç yapraklarını ilave edin hafifçe karıştırın.  Sarımsağı küçük küçük doğrayın ekleyin . Karabiber tuz ve köriyi ilave edin. Ara ara karıştırarak soteleyin. 5 - 7 dk. Yetiyor. Sebzeler diriligini çok kaybetmeden ocağın altını kapatın.
Yemek servislerinizi renklendirin.
Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler